Thursday, January 23, 2014

Oplosan

Lirik Lagu Oplosan


Opo orak eman duite gawe tuku banyu setan
Opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran
Ojo di teruske mendeme
Mergo orak ono untunge
Yo cepet lerenono mendemmu
Ben dowo umur mu

Oplosan.. oplosan.. oplosan
Sawangen kae kanca kancamu akeh do poda gelempangan
Ugo akeh sing kelesetan di tumpake ambulan
Yo wes cukup anggonmu mendem
Yo wes cukup anggonmu gendeng
Do mari mario yo leren lerenno
Ojo di terus terusno

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu
Emanen nyawamu
Ojo mbok terus terus
Ke mergane Orak ono gunane
Oplosan oplosan oplosan

Opo orak eman duite gawe tuku banyu setan
Opo orak mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran
Ojo di terus terus
Ke mendeme Mergo orak ini untunge
Yo cepet lerenono mendemmu
Ben dowo umurmu
Oplosan oplosan oplosan